bannerzyl

Livestream: klik hier

Wat houdt de actie in?

De veertigdagentijd is een tijd van inkeer en bezinning en het stilstaan bij het lijden van Jezus Christus. Het is een mooie tijd om ook eens stil te staan bij kinderen die het niet zo goed hebben als de kinderen in Nederland. Ook de kinderen die in armoede leven verdienen een leven dat tot bloei komt. Daarom zullen de jongeren van FreeStyle op 20 en 21 februari meedoen met de actie Zip Your Lip.

Deze actie houdt in dat de jongeren 24 uur lang helemaal niets eten en alleen maar water of thee zonder suiker drinken. Geen brood, geen kauwgom, geen koffie, helemaal niets. Met deze actie willen de jongeren zoveel mogelijk geld ophalen voor ondervoedingsprojecten in onder andere Zimbabwe, Zuid-Soedan en Ethiopië. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor:

  • Onderzoeken van de kinderen op ondervoeding;
  • Behandelen van de ondervoede kinderen;
  • Het trainen van gezondheidswerkers;
  • Het trainen van de lokale bevolking;

Uw hulp is hierbij hard nodig, want wij kunnen niet zonder u. U kunt ons helpen door de activiteiten, welke hieronder op deze pagina zijn opgenomen, te bezoeken of door een (eenmalige) gift te geven. Dit kunt u doen door op een deelnemer hieronder te klikken, en vervolgens te klikken op ‘Sponsor mij’. Kiest u liever niet voor slechts één deelnemer? Dan kunt u kiezen voor ‘Hele groep’. Zo sponsort u niet één persoon specifiek, maar de hele actiegroep tegelijk. Al het ingezamelde geld komt volledig ten goede aan de actie.

Samen strijden wij tegen honger! Help mee!

flyerHet actieprogramma

Hier kunt u lezen wat de jongeren gaan doen om de actie tot een groot succes te maken. We zouden het super vinden als u en jij deze activiteiten bezoekt voor financiële en morele steun. 

Middag
De middag staat bomvol van de activiteiten. 

Op de parkeerplaats achter het kerkgebouw zal er een heuse carwash opgebouwd worden. Deze is geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur. Pekel, modder en ander vuil: voor slechts € 10,00 is uw auto hier weer helemaal vrij van. Het vuil zit waarschijnlijk ook in de auto, voor slechts € 5,00 extra wordt u daar ook van verlost! Tijdens het wachten kunt u genieten van een lekkere warme drank.

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht en daarom zijn er verschillende creatieve workshops. Voor € 5,00 is uw kind tussen 14.00 uur en 17.00 uur welkom om de workshops te bezoeken! Materialen zijn bij dit bedrag inbegrepen.

Avond 
Net als vorig jaar spelen we in de avond gezellig bingo! U kans op een prijs, de kinderen in Afrika kans op een goede toekomst!  Een bingokaart kost slechts € 2,00 per stuk. In totaal zullen er vijf ronden gespeeld worden. Voor een kleine € 10,00 kunt u dus alle ronden meespelen. Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.  

De deelnemers