Zip Your Lip 2015

20 jongeren, 24 uur niet eten voor Zuid-Soedan

Tijdens de veertigdagentijd op 21 en 22 maart gaan de jongeren van FreeStyle en Rock Solid meedoen met de actie Zip Your Lip. Door 24 uur lang niets te eten willen zij zoveel mogelijk geld ophalen voor de mensen in dit door oorlog verscheurde land.

Naast het zoeken van sponsoren zullen de jongeren op zaterdag 21 maart een actieve middag en een gezellige avond organiseren. In de middag tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er een kindermiddag, waarbij kinderen een stempelkaart kunnen kopen om een aantal leuke spellen te doel. Als de stempelkaart vol is, krijgen de kinderen een kleine verrassing.

Gelijktijdig is er in samenwerking met SHe Fotografie de mogelijkheid om op de foto te gaan. Er kan gekozen worden voor een portretfoto of een gezinsfoto, welke voor een laag bedrag aan te schaffen is. Afhankelijk van het weer worden er buitenfoto’s gemaakt of is er de mogelijkheid om de studio, die opgebouwd wordt in het kerkgebouw, op de foto te gaan.

‘s Avonds wordt er een bingo georganiseerd. Tegen betaling van een klein bedrag kan een bingokaart gekocht worden, waarmee de leukste prijzen gewonnen kunnen worden.

Al het geld komt ten goede aan de actie. U kunt de jongeren ook steunen of op de dag zelf een gift doen. Voor meer informatie, kijk ook eens op onze speciale actiepagina!

poster zip your lip