Wijziging in procedure bestellen en betalen collectebonnen

Vanaf medio mei 2016 zal de procedure voor het bestellen en betalen van collectebonnen aangepast worden.
Hieronder leest u wat de wijzigingen zullen zijn:

Bestellen via de website
Als u uw collectebonnen via de website wilt bestellen zult u door een keuzeproces geleid worden. Dit keuzeproces is hetzelfde als wanneer u bij een andere webshop iets besteld. Vanuit uw ‘Winkelmandje’ kunt u uw bestelling betalen. Hierbij krijgt u twee opties. U kunt betalen via IDEAL of uw kunt de kosten van uw bestelling laten incasseren. De bestel- en afhaaldata zullen niet wijzigen, net als de wijze van afhalen.

Een voordeel van bestellen via de website en betalen via IDEAL is dat u langer de tijd heeft om collectebonnen te bestellen die u wilt aftrekken bij de belasting. Voorheen diende dit ruim voor 31 december te gebeuren, nu is het zelfs nog mogelijk om dat op 31 december te doen.

Andere aantallen
Het bestellen via de website is mogelijk voor vastgestelde aantallen bonnen. Wilt u een ander aantal bonnen bestellen, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt hiervoor een e-mail sturen aan collectebonnen@live.nl. Onze penningmeester zal uw bestelling dan verder gereed maken.

Papieren bestelformulier
Bent u gewend om uw collectebonnen via het papieren bestelformulier te bestellen en wilt u niet via de website gaan bestellen, dan kunt u de bestelformulieren nog steeds vinden bij de ingang van de kerk. Deze mogelijkheid zal blijven bestaan.

Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u deze stellen via collectebonnen@live.nl of door het contactformulier aan de onderkant van deze website in te vullen. Uw bericht zal dan naar de juiste persoon doorgezonden worden.

Collectebonnen