Wijkavond 25 januari 2018

Passend bij het jaarthema ‘Open Huis’ worden dit jaar drie wijkavonden georganiseerd, waarbij steeds de gemeenteleden van twee of drie wijken worden uitgenodigd.

Tijdens deze wijkavond kunnen we elkaar ontmoeten, samen praten en na denken over wat voor ons van belang is. Het is eenmalige avond in een informele sfeer bij een gemeentelid thuis. We leren elkaar beter kennen, gaan met elkaar in gesprek rond een thema en delen met elkaar iets van ons leven, gedachten en geloof. De ervaring leert dat dit verdiepend en verbindend werkt in de gemeente. Als we ons huis voor elkaar openstellen, kunnen we dit ook voor anderen doen.

In 2017 zijn reeds twee avonden geweest. In 2018 staat nog één avond gepland, waarvoor de gemeenteleden van de Rivierdijk (vanaf nr. 300), Tienmorgen en Morgenslag een uitnodiging ontvangen. Als u de avond voor uw wijk in 2017 gemist heeft, bent u 25 januari ook van harte welkom!

Graag even aanmelden via Marjan den Breejen, René den Breejen of Esther Fijnekam zodat we weten hoeveel mensen er komen. Dan kunnen we u ook informeren over de locatie. Vanaf 19.45 staat de koffie en thee klaar.

We zien uw aanmelding tegemoet!