Wel-zo-fair Quiz! 19 december

Mis je de mensen uit de kerk? En zou je graag weer eens samen zijn met mensen die je nog niet zo goed kent of nog niet zo vaak gezien hebt? Of juist de afgelopen tijd uit het oog verloren bent?
Nu de Winterfair niet doorgaat, wat vaak een ontmoetingsplek is voor de hele gemeente, nodigen we je graag uit voor een gezellige online ontmoeting: de Wel-zo-fair Quiz! Speciaal voor raddraaiers die nu thuis zitten! Deze leuke online bijeenkomst wordt gehouden op zondag 19 december. We beginnen om 19.00 uur en verwachten rond 21.30 de winnaar bekend te kunnen maken.
We nodigen jou uit om mee te doen met deze quiz! Hiermee willen we zorgen voor een avondje ontspanning, een boel gezelligheid en een fanatieke setting mét natuurlijk prijzen! Je kunt je aanmelden: solo, met je gezin, of met een team.
Houd je hierbij aan de dan geldende Corona-maatregelen.
Iedereen maakt evenveel kans. Er zullen vragen te
zijn die voor onze senioren gemakkelijk te beantwoorden zijn en opdrachten waarbij de jeugd een kleine voorsprong heeft.
Wat je nodig hebt is:
– een smartphone
– een laptop of tablet metcamera
Aanmelden kan met een mailtje, het mailadres vind je op de afbeelding hieronder. Dan krijg je per mail instructies over hoe het in zijn werk gaat.
De eerste rondes zijn ook leuk om mee te doen voor de kids en we hebben genoeg hulp voor mensen die het lastig vinden om het digitaal te regelen.
We zijn ervan overtuigd dat het voor iedereen leuk kan zijn en zien je aanmelding graag verschijnen!
Alice, Bastiaan, Erwin, Iemke, Jochem, Ruud en Stephan

Quiz