Gezocht: vrijwilligers en sponsoren voor Koningsfestival

Als Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld zijn we sinds kort aangesloten bij de Kerken in Hardinxveld.nl.
Dat wil zeggen dat we samenwerken met meerdere kerken in Hardinxveld op missionair gebied, zodat vanuit breed gedragen initiatieven meer mensen in aanraking komen met het evangelie en God mogen leren kennen.

Eén van die initiatieven is het Koningsfestival. Dat wordt dit jaar gehouden op zondagmiddag en avond 26 april. Een festival voor jong en oud, met muziek, sprekers, theater, film etc. Kortom een aanrader om naar toe te gaan en gratis toegang!

 

Op flyers, website, facebook en ook in de kerk gaat hier binnenkort veel aandacht aan besteed worden want zo’n festival is er niet alleen vóór mensen maar ook door mensen!

Om alles goed te laten verlopen zijn er namelijk ook vrijwilligers nodig: om stoelen neer te zetten en weer op te halen, suikerspin te draaien, limonade in te schenken, popcorn te maken, bij de springkussens te staan, bij de houten buitenspellen of bij het bubbelbal, coördinatoren voor het parkeren, de workshops en voor de artiesten. Er wordt gewerkt in shifts dus je hebt ook alle tijd om naast je vrijwilligerswerk nog rustig rond te kijken en mee te doen.

Zou u/jij deze zondagmiddag en/of avond een paar uurtjes willen helpen? Voor de scholieren: Het is ook mogelijk om deze uren als maatschappelijke stage te gebruiken.

Meld je aan bij  Marco Hol  06 15859081  mail: wilmaenmarcohol@gmail.com of bij Alice Stam  06 23700766  mail: alicestam@upcmail.nl

En wat kan een festival zonder sponsors? Dit geldt ook voor het Koningsfestival en daarom zijn we als kerken ook op zoek naar Hardinxveldse ondernemers die willen sponsoren. Vraag ons naar de mogelijkheden.