‘Is het allemaal echt waar?
‘Ik ben niet opgegroeid met het geloof, waar gaat het eigenlijk over?’
‘Waarom is het leven soms zo moeilijk?’
‘Wie is Jezus?’
‘Ik zou wel eens nieuwe mensen willen ontmoeten’
‘Hoe geef ik mijn kinderen iets mee van God?’
‘Wat doen jullie in de kerk?’

Als je vragen hebt over het christelijk geloof of over de dingen die je meemaakt in het leven, dan willen we graag met je meedenken. Wij zijn een kerk: een groep mensen die samen op zoek is naar wat God in ons leven betekent. We hebben niet alle antwoorden op vragen. We maken wel veel mee van God. Dat helpt ons. Ieder op zijn of haar eigen manier.

Je bent van harte welkom om je vragen met ons te delen, mensen te leren kennen, of meer te weten te komen over het christelijk geloof.

  • Zondagochtend ontmoeten wij elkaar in onze kerk aan de Jan Steenstraat 5. We zingen samen, bidden voor elkaar en anderen en luisteren naar een gedeelte uit de Bijbel. Het is ook het moment waarop we elkaar ontmoeten om even te horen hoe het ermee is.
  • Een team binnen onze kerk organiseert regelmatig avonden over het geloof. Voor meer informatie kun je in de agenda kijken.
  • Het hele jaar door is er een Alpha cursus waar een klein aantal mensen het geloof (opnieuw) leert kennen. Het zijn ontspannen avonden met ruimte voor alle vragen en meningen.

Je kunt met vragen mailen naar communicatie.gkbh@gmail.com.