Van de Pastoraal medewerker

In de afgelopen weken heb ik een begin gemaakt met het bezoeken van de zieken en ouderen van de gemeente. De eerste kennismakingsbezoeken zijn heel prettig verlopen.  Het was heel fijn om de ouderenmiddag mee te maken en ik voelde me al gelijk opgenomen in de groep van ouderen en alleengaanden. In de eerste instantie was het de bedoeling dat ik op woensdag de bezoeken zou doen maar tot de herfstvakantie heb ik op woensdagmiddag elders verplichtingen. Al na gelang de situatie zal tot de herfstvakantie meestal de maandag of de dinsdag de bezoekdag worden. Na de herfstvakantie is het voornemen om gewoon de woensdag aan te houden. De komende weken wil ik naast de ouderen en zieken ook de chronisch zieken en gehandicapten en rouwenden en allen die een kruis hebben te dragen, bezoeken.

Als u behoefte heeft aan een bezoek kunt u altijd contact met mij opnemen, telefoon 06-23748751 of via e-mail martinpadmos@gmail.com. U mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze coördinator Omzien: Marianne Bijl, Elft 5, 3372 VB 631424 e-mail: bel.marianne@planet.nl

padmos