Uitnodiging intrededienst Ds. Carmen Melissant

We zijn bijzonder verheugd dat we ds. Carmen Melissant als nieuwe predikant van onze gemeente mogen verwelkomen. Na een periode van ‘vacante gemeente’ kijken we er naar uit om weer een vaste predikant voor onze gemeente te hebben. De bevestigings- en intrededienst zal plaatsvinden op zondag 6 januari 2019 om 14.30 uur in onze kerk te Boven-Hardinxveld. Deze dienst zal geleid worden door ds. D. Ophoff uit Gorinchem.

We willen u als gemeenteleden natuurlijk van harte uitnodigen om deze dienst bij te wonen en Carmen op deze manier te verwelkomen in onze gemeente.
Tijdens deze dienst is er kinderoppas en kindernevendienst voor groep 1 (groep 1/2/3 van de basisschool).
We stellen uw en jullie aanwezigheid in deze dienst zeer op prijs.

Na de intrededienst is er nog koffiedrinken voor genodigden. Gemeenteleden kunnen op de hieronder genoemde momenten verder kennismaken met Carmen.

Kennismaken
Carmen heeft zich al op een eerder moment voorgesteld op de gemeente-avond in oktober. We hebben ervoor gekozen om een aantal kennismakingsmomenten te organiseren, waar wat meer tijd is om nader kennis te maken met Carmen. Hieronder vindt u een aantal momenten die we hiervoor bedacht hebben.

  • 20 januari : koffiedrinkochtend/ borrel aansluitend aan de morgendienst
  • 27 januari : jonge gezinnenlunch na Kerk-School-Gezinsdienst
  • 20 februari : ouderenmiddag

Daarnaast zal Carmen in de eerste periode ook diverse commissie vergaderingen bijwonen als introductie. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf contact zoeken op een ander moment. In de Wegwijzer van januari zullen we nog verdere informatie delen rondom de start van de werkzaamheden van onze nieuwe predikant.

Kerkenraad Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld

Parkeren bevestigings- en intrededienst
Bij de bevestigings- en intrededienst op 6 januari a.s. verwachten we veel gasten van buiten onze gemeente. We willen u als gemeenteleden daarom vriendelijk, doch dringend verzoeken om zoveel mogelijk te voet of per fiets naar de kerk te komen, zodat gasten van buiten onze gemeente in de buurt van de kerk hun auto kunnen parkeren.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!