Startweekend 13, 14 en 15 september

Alle activiteiten komen nu een beetje stil te liggen nu de zomer aanbreekt maar achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het nieuwe seizoen 2019-2020. Het thema voor het nieuwe seizoen is: ‘een goed verhaal’ en dat willen we graag laten doorklinken in al onze activiteiten.

Vrijdag 13 september
Theatermaker, journalist en verhalenverteller Kees Posthumus komt met zijn solo voorstelling ‘Dwars door de Bijbel’ naar Boven-Hardinxveld en verzorgt een wervelend reisverhaal.

Zaterdag 14 september
De middag en de avond worden doorgebracht op het terrein achter de Houthandel van Loon, Rivierdijk 31. Hier ligt een prachtig gebied aan de rivier waar we met z’n allen terecht kunnen en waar een grote tent staat en toiletmogelijkheid aanwezig is. De clubs starten hier deze middag met de activiteiten vol sport en spel maar ook voor degene die de clubs ontgroeid zijn is er een fantastisch programma: een heuse bootcamp (met verschil in moeilijkheidsgraad) en aansluitend om 17:00 uur een overheerlijke barbecue aan de rivier voor iedereen! (€ 10 volwassene, € 5 kinderen) Er worden deze dag vast goede verhalen gemaakt!

Zondag 15 september
Een feestelijke startdienst waar we het goede verhaal horen dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Maar de Bijbel is ook een boek dat cultureel en maatschappelijk relevant is. Bijbelse verhalen nodigen ons uit om deze te vertalen naar ons eigen leven. Een goed verhaal laat je namelijk niet koud maar brengt je in beweging. Een goed verhaal houd je
niet voor jezelf maar deel je met anderen. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en te delen in de activiteiten rond dat goede verhaal! Zet de data in je agenda of op de kalender en we hopen jullie dit startweekend te ontmoeten bij een of meerdere activiteiten!

Hartelijke groet namens de commissie V&T en commissie Vieren