ERWTENSOEPACTIE!
Deze verkoopactie gaan we organiseren met een product dat in vele huishoudens in de wintertijd regelmatig op tafel wordt geserveerd: erwtensoep met rookworst! Of liever toch een goed gevulde bruine bonen- en/of tomatensoep? Ook dat is mogelijk!

De handzame luchtdicht verpakte ‘soepworsten’ zijn in de koelkast vijf weken en in vriezer zelfs drie maanden houdbaar.

HOE?
Het wordt geen huis-aan-huis verkoopactie! Hoe dan wel?

We nodigen de gemeenteleden uit om zelf via een intekenlijst zoveel mogelijk soep te ‘verkopen’ op de werkvloer. Het is natuurlijk ook een optie om de producten te verkopen binnen de familie- en vriendenkring.

U/jij kunt onder aan deze pagina de bestellijst downloaden en mailen naar snertactie@gmail.com. De verschuldigde bedragen worden door de ‘verkoper’ zelf geïnd en vervolgens aan het organisatie comité overgemaakt; contante afdracht mag natuurlijk ook.

UITLEVERING SOEP!
Het uitlevermoment voor de bestellingen is donderdag 14 november 2019.

De bestellingen voor vrienden/familie kunnen worden afgehaald bij het kerkgebouw tussen 17.00 – 20.00 uur. U/jij draagt daarna zelf zorg voor de levering aan de personen die bij u besteld hebben. De grotere bestellingen voor bijvoorbeeld bedrijven zullen die dag worden bezorgd bij het vestigingsadres van het betreffende bedrijf. Daar kan de bestelling door u/jou dezelfde dag worden afgegeven bij de collega’s.

BESTELLIJSTEN
De ingevulde bestellijsten dienen uiterlijk 6 november te worden aangeleverd per mail snertactie@gmail.com of even afgeven bij Albert Cuypstraat 19. U/jij ontvangt dan een ontvangstbevestiging met leverings- en betaalinformatie.

Vragen?
U kunt ze stellen aan Leon Fijnekam, Gerda Eijkelenboom, Wendy Krouwel of via voornoemd emailadres snertactie@gmail.com.

WIJ HOPEN OP EEN MOOIE ACTIE MET VEEL BESTELLINGEN VAN HEERLIJKE SOEPEN!