SOEPACTIE 2022

De inmiddels traditionele soepverkoopactie wordt ook dit jaar weer georganiseerd!
De erwtensoep met rookworst, de goed gevulde bruine bonen-en tomatensoep zijn van goede kwaliteit en smaken overheerlijk. De handzame luchtdicht verpakte ‘soepworsten’ zijn in de koelkast vijf weken en in vriezer zelfs drie maanden houdbaar. De opbrengst van deze verkoopactie is bestemd voor het nieuwe bijgebouw.

HOE?
We nodigen u uit om zelf via een intekenlijst zoveel mogelijk soep te ‘verkopen’, hetzij in de familie- en/of vriendenkring, hetzij op de
werkvloer. Er is een bestellijst (Excel of PDF) te downloaden
via de website www.pknbovenhardinveld.nl of op te vragen via snertactie@gmail.com. De verschuldigde bedragen worden door de
‘verkoper’ zelf geïnd en vervolgens aan het organisatie comité overgemaakt; contante afdracht mag natuurlijk ook.

UITLEVERING SOEP
Het uitlevermoment voor de bestellingen is woensdag 16 november 2022. De bestellingen kunnen tussen 16.00–21.00 uur worden afgehaald bij fam. Stam, Dreef 5. U/jij draagt daarna zelf zorg voor de levering aan de personen die bij u/jou besteld hebben. De grotere bestellingen kunnen (in overleg) thuis of bij het bedrijf worden bezorgd.

BESTELLIJSTEN
De ingevulde bestellijsten kunnen tot uiterlijk 13 november te worden gemaild naar snertactie@gmail.com. De bestellijst kan ook worden afgegeven op Dreef 5.
Iedereen ontvangt een ontvangstbevestiging met leverings- en betaalinformatie.

VRAGEN?
Stel ze aan Arie Stam via 06 51 26 32 05 | snertactie@gmail.com.

WIJ HOPEN OP EEN MOOIE ACTIE MET VEEL BESTELLINGEN!

soep-en-worstactie-2022