Soepactie 2021

De inmiddels traditionele soepverkoopactie wordt ook dit jaar weer georganiseerd.
De erwtensoep met rookworst, de goed gevulde bruine bonen-en tomatensoep zijn van goede kwaliteit en smaken overheerlijk. De handzame luchtdicht  verpakte ‘soepworsten’ zijn in de koelkast vijf weken en in vriezer zelfs drie maanden houdbaar. De opbrengst van deze verkoopactie is bestemd voor het nieuwe bijgebouw.

HOE?

We nodigen u uit om zelf via een intekenlijst zoveel mogelijk soep te ‘verkopen’, hetzij in de familie- en/of vriendenkring, hetzij op de werkvloer.

Er is een bestellijst (Excel of PDF) te downloaden via de website www.pknbovenhardinveld.nl of op te vragen via snertactie@gmail.com. De verschuldigde bedragen worden door de ‘verkoper’ zelf geïnd en vervolgens aan het organisatie comité overgemaakt; contante afdracht mag natuurlijk ook.

UITLEVERING SOEP!

Het uitlevermoment voor de bestellingen is woensdag 10 november 2021. De bestellingen kunnen tussen 16.00–21.00 uur worden afgehaald bij fam. Eijkelenboom, Albert Cuypstraat 19. U/jij draagt daarna zelf zorg voor de levering aan de personen die bij u/jou besteld hebben. De grotere bestellingen kunnen (in overleg) thuis of bij het bedrijf worden bezorgd.

BESTELLIJSTEN

De ingevulde bestellijsten kunnen tot  7 november worden gemaild naar snertactie@gmail.com. De bestellijst kan ook worden afgegeven bij Albert Cuypstraat 19. U/jij ontvangt een ontvangstbevestiging met leverings-en betaalinformatie.

copy-of-soup-and-bread-event-made-with-postermywall