Serve the Village

Zaterdag 28 september 2019 zal het bijzonder mooie project “Serve the Village” voor de 5e keer plaats vinden in Hardinxveld-Giessendam. “Serve the Village” komt oorspronkelijk
van het project “Serve the City” vandaan. Een project wat in grote steden is opgezet door kerken, om mensen van binnen en buiten de kerk ondersteuning te bieden waar nodig.
Op deze dag willen de deelnemende vrijwilligers laten zien dat het niet uit maakt wie of wat je bent om voor elkaar klaar te kunnen staan. Of je nu van een kerk bent of niet, of je
problemen hebt met het op orde houden van je huishouden, tuin of andere zaken: de vrijwilligers bieden op deze dag een helpende hand! De afgelopen jaren zijn er heel wat mooie klussen gedaan. Van het opruimen van huizen, het klaarmaken van babykamers, het opknappen van de Natuurspeeltuin tot aan het organiseren van een verwenmorgen voor ouderen.

Wel vinden we het belangrijk dat de mensen die hulp vragen, de hulp ook echt nodig hebben: de mensen hebben zelf geen financiële middelen hebben om de klus te laten doen, geen netwerk tot hun beschikking waar ze een beroep op kunnen doen of er zijn andere omstandigheden waardoor het noodzakelijk is om de klus met z’n allen aan te pakken.
Ook dit jaar hopen de vrijwilligers weer klaar te mogen staan voor mensen die een hulpvraag hebben. Want vele handen maken licht werk. We werken van 9.00 tot 12.30 uur.
Dus mocht u iemand kennen die hulp kan gebruiken bij het opknappen van de tuin, extra handen nodig heeft voor bepaalde klusjes of een ander soort vraag heeft dan horen we dit graag.
Ook als u zelf degene bent die de hulpvraag heeft, nodigen we u uit om die met ons te delen.
Laat één van de diakenen weten dat u een hulpvraag heeft. Uw hulpvraag wordt discreet behandeld.

Voor het aanmelden van klussen en/of meer informatie kunt u ook contact opnemen met Servanda via 0184-612771 of info@servanda.nl.

De diaconie van onze kerk beveelt dit project van harte aan.