Serve the Village – 23 september 2017

Zaterdag 23 september 2017, tussen 9.00 en 12.30 uur hopen we dat er weer een groot aantal gemeenteleden van een aantal kerken in Hardinxveld-Giessendam hun handen uit de mouwen gaan steken. Tuinen worden opgeknapt; in verschillende huizen worden klussen uitgevoerd en in verzorgingstehuizen gaan we o.a. bloemschikken, wandelen of de ouderen worden verwend beautybehandeling of handmassage.

Gemeenteleden van kerken en vrijwilligers gaan het dorp in om te dienen!

De werkzaamheden worden uitgevoerd door eerdergenoemde instanties en gemeenteleden van kerken en worden voorbereid en begeleid door wijkbeheerders, leden van het sociaal team en contactpersonen uit de kerken.

We starten om 08.45 uur met een kop koffie in Het kerkcentrum van de Hervormde kerk in Boven-Hardinxveld of om half tien in het restaurant van de Tiendwaert . Om 12.30 beëindigen we deze actiemorgen met een eenvoudige lunch, waar je vanaf 12 uur in het Kerkcentrum kunt deelnemen.

Wil je op een leuke manier een ochtend bezig zijn om iets met elkaar voor een ander te doen? Meld je dan voor 14 september 2017 aan via de mail rook.houweling@gmail.com of via tel.nr 618036

Namens de Diaconie,
Rook Houweling