Serve the village

Op zaterdag 22 september 2018, tussen 9.00 en 12.30 uur hopen we weer met een groot aantal gemeenteleden van diverse kerken in Hardinxveld-Giessendam de handen uit de mouwen te steken.
Tuinen worden opgeknapt; in verschillende huizen worden klusjes uitgevoerd en in verzorgingstehuizen gaan we o.a. bloemschikken, wandelen of de ouderen worden verwend met een beautybehandeling of handmassage. Gemeenteleden van kerken en vrijwilligers gaan het dorp in om te dienen!

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de vrijwilligers en gemeenteleden van kerken en worden voorbereid en begeleid door wijkbeheerders, leden van het sociaal team en contactpersonen uit de kerken. We starten om 08.45 uur met een kop koffie of thee in de bijzaal van de Geref. Kerk, Jan Steenstraat 5 in Boven Hardinxveld of om 9.30 uur in het restaurant van Tiendwaert in Beneden-Hardinxveld.

Om 12.00 uur hopen we weer terug te keren in de bijzaal van de Geref. Kerk en beëindigen we deze actiemorgen om 12.30 uur met een eenvoudige lunch.

Wilt u/ wil jij op een leuke manier een ochtend bezig zijn om iets met elkaar voor een ander te doen?
Meld je dan voor 15 september 2018 via de mail aan bij: Rook Houweling of Miranda Dame.