Ouderenbezoek onder het thema: In verbinding met…!?

Vanaf deze plaats wil ik u allen die 75 jaar en ouder zijn hartelijk danken voor uw gastvrijheid in de afgelopen maanden. U, die 75 jaar en ouder zijn hebben mij zeer gastvrij ontvangen of vriendelijk te woord gestaan. We hebben goede gesprekken gehad in een vertrouwelijke sfeer. Allemaal hebben we zo onze zorgen en onze vreugden. Het maakte niet uit welke verbondenheid u heeft met God of de kerk, we konden met elkaar ons leven delen (jaarthema). In de afgelopen maanden heb ik u geselecteerd op leeftijd, beginnend met het oudste gemeentelid heb ik iedereen benaderd. In de komende maanden wil ik opnieuw benaderen en dan ga ik uit van uw postcode, waarbij ik begin met de buitengebieden.

Ik wil bij de nieuwe ouderenbezoeken uitgaan van het thema: In verbinding met..!? Ook al komt u niet in de kerk en kent u misschien uw beperkingen in uw mobiliteit, u staat wel in verbinding met mensen en met God!? Ik hoop u in de komende tijd weer in een vertrouwelijke sfeer te spreken en hopen en bidden voor een gezegende tijd in uw midden.

Martin Padmos, pastoraal medewerker, Heemraadhof 37, 2922 CK, Krimpen aan den IJssel, T: 0180-511278 M: 06-23748751 E:martinpadmos@gmail.com