Kinderkoor Op Pad presenteert de musical: ‘Het dagboek van Esther’

Op 20 juni staat kinderkoor Op Pad op de planken!

De afgelopen tijd is er hard gewerkt om de musical ‘Het dagboek van Esther’ in te studeren. Alle kinderen hebben een rol gekregen om het bekende Bijbelverhaal van Esther in een musical uit te gaan spelen.

Het verhaal van Esther, Mordechai en Haman is een overbekend Bijbels verhaal. Het dagboek van Esther vertelt ons een van de moedigste verhalen uit de wereldgeschiedenis: een burgermeisje wordt koningin. Met lef en liefde, door Gods kracht, redt ze haar volk van een dramatische ondergang.

Stelt u zich een marktplein voor in Oosterse sfeer en natuurlijk een complete bruiloft. Het verhaal wordt verteld met zang, dans en muziek met de boodschap: God zorgt voor ons!

Op Pad verzekert u dat u heel wat zult missen als u onze voorstellingen niet bezoekt. Niet alleen u mist wat, ook onze 32 spelers – van 4 tot 12 jaar – zullen u dan missen. Nu al verheugen zij zich op een optreden waarbij zij alle aanwezigen heel veel plezier gaan laten beleven.

De voorstelling is op 20 juni om 18.30 uur. Onze kerk aan de Jan Steenstraat is open om 18.00 uur. De entree bedraagt 2 euro (t/m 12 jaar 1 euro).

Musical Het Dagboek van Esther