Nieuws van Werkgroep Kerk en vluchteling

Actie laptops/pc’s
Voor de vergunninghouders is het net als voor iedereen belangrijk om mee te kunnen in de maatschappij. Dat geldt ook voor het meedoen in de digitale wereld. We willen ervoor gaan zorgen dat ook zij de beschikking hebben over een pc of laptop. Als u een nieuwe aanschaft, denk er dan eens aan de oude beschikbaar te stellen. Met behulp van vrijwilligers wordt die dan indien nodig gerepareerd, bestanden worden geschoond en programma’s worden weer geïnstalleerd.

U kunt uw apparatuur aanmelden bij Servanda, T 0184-612771, info@servanda.nl, of neem contact op met Henk Bijl, T 617431.

Coaches gezocht
De vrijwilligers die nieuw ingekomen vergunninghouders begeleiden hebben hun handen vol. En er zijn weer nieuwe mensen onderweg. Daarom de dringende vraag: overweeg of u in staat bent (alleen of bv. als echtpaar) een of enkele van deze mensen te begeleiden.

Voor meer informatie zie www.vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland/vacatures ; hier kunt u zich ook aanmelden. Laat het ons ook even weten als u dat doet!

Contact voor de werkgroep: T 0184-670414, leen.van.wingerden@online.nl. Contactpersoon van onze gemeente; Ingrid Bron, ingrid.bron@hotmail.com

Logo_VluchtelingenWerk