Nieuws over de nieuwbouw

In de Wegwijzer heeft u wellicht al gelezen dat BMN de Klerk uit Hardinxveld-Giessendam de hoofdaannemer van de nieuwbouw is geworden.
Daarnaast is het college verheugd met het feit dat aan onderstaande bedrijven opdracht is verleend om mee te bouwen aan het nieuwe bijgebouw:

Dame Elektrotechniek, Boven-Hardinxveld
Loodgietersbedrijf Simon, Sliedrecht
Meerkerk Houtbouw, Hardinxveld-Giessendam
IM Brouwer – Industriële Metaalwerken, Hardinxveld-Giessendam
den Breejen interieur, Boven-Hardinxveld
De Kuiper Infrabouw, Hardinxveld-Giessendam

Alle partijen hebben gemeen dat ze de insteek van het project waarderen en het doel een warm hart toedragen. Juist in deze tijd waarbij er voldoende projecten zijn om de orderportefeuille goed te vullen, de prijzen de pan uitrijzen en men te kampen heeft met een groot tekort aan vakmensen is het niet de meest voor de hand liggende keus om mee te werken aan een project waarvan het budget beperkt is en gewerkt wordt met enthousiaste vrijwilligers.

STARTMOMENT
Op vrijdag 22 maart om 16.00 uur heeft de bouwcommissie de aannemers uitgenodigd voor een start-werk borrel bij de kerk.
Iedereen die zin en gelegenheid heeft is hierbij van harte uitgenodigd! Een historisch moment waarbij we afscheid nemen van het huidige bijgebouw en uitkijken naar
iets nieuws!

De Bouwcommissie