Nieuw logo kerk

De meeste van jullie kennen mij als ‘de zoon van’ of ‘het broertje van’, dus ik vond het tijd worden hier wat verandering in te gaan brengen . Per 1 februari ga ik beginnen aan mijn afstudeerstage op de afdeling chirurgie in het Beatrixziekenhuis en hoop me eind juni afgestudeerd hbo-verpleegkundige te mogen noemen.

Creatief bezig zijn is iets wat ik graag in mijn vrije tijd doe, en het ontwerpen van een nieuw logo voor onze kerk/gemeente was dus een leuke uitdaging voor me. Nu we een prachtige ruimte bij het kerkgebouw hebben, leek het me mooi om deze ruimte ook terug te laten komen in het logo. De kleuren in het logo zijn geïnspireerd op de kleuren van de PKN waar wij als kerk onderdeel van zijn. Het kruis op het nieuwe gebouw is als het ware ‘losgetrokken’ en centraal gesteld in het logo, aangezien het ook symbool staat voor ons geloof. De woorden ‘GEREFORMEERDE’ en BOVEN-HARDINXVELD’ zijn met elkaar verbonden door het woord ‘KERK’; zo vormt de kerk ook hier een verbindende factor, net als in ons dagelijks leven.