Nacht zonder dak 17-18 september

Eén nacht in een krotje voor straatjongeren in Oeganda

De vakantie is al (bijna) voorbij en school, sport en de clubs gaan weer starten. En wat is er nu leuker als kick-off van het clubseizoen dan een nacht met elkaar te “slapen”?

In het startweekend organiseren we een “Nacht zonder dak” voor de jeugd vanaf 1e klas voortgezet onderwijs. Van vrijdag 17 september op zaterdag 18 september slapen we 1 nacht in een zelfgebouwd krotje en helpen mee aan de toekomst van straatjongeren in Oeganda. Iedere deelnemer laat zich sponsoren en daarmee hopen we een mooie bedrag bij elkaar te verzamelen voor de straatjongeren.

Het belooft een onvergetelijke nacht te worden! En wat is nu een actie zonder de rest van de gemeente? Ons krottendorp is heel de vrijdagavond en nacht zonder afspraak te bezoeken en we hebben ook de Bingo-molen opgezocht en extra opgepoetst.

Op vrijdag 17 september hebben we van 19:00 tot 19:45 uur een kinderbingo en vanaf 20:00 uur mogen de volwassenen hun kaart proberen vol te krijgen.

===
OPROEP:
– Voor de Bingo zoeken we nog prijzen voor kinderen en voor volwassenen. Heeft u mooie spullen (nieuw of in zeer goede staat) liggen die toe zijn aan een nieuwe eigenaar? Dan kunt u deze bij Ruud of Jochem langsbrengen of we komen dit bij u ophalen.
– Een Bingo is natuurlijk niets zonder heerlijke BHB’s (Boven-Hardinxveldse Baksels). Wilt u iets bakken? Laat het dan aan ons weten!
===