Martin Padmos, onze nieuwe pastoraal werker

Onze nieuwe pastoraal werker, Martin Padmos, stelt zich aan u voor.

Vanaf 1 september 2016 ben ik in uw gemeente werkzaam als pastoraal werker. Mijn naam is Martin Padmos en ik ben 48 jaar. Ik ben bijna 24 jaar getrouwd met Anja. Wij hebben geen kinderen en mede daardoor kunnen we veel tijd besteden aan het geven van aandacht aan mensen om ons heen. We zijn allebei behoorlijk actief in onze burgerlijke en kerkelijke gemeente in Krimpen aan den IJssel en wonen daar ontzettend naar onze zin. In de afgelopen 3 jaar heb ik met veel liefde en toewijding als kerkelijk werker in de Protestantse Gemeente in Charlois gewerkt. Vanaf 1 september 2016 mag ik uw pastor zijn. Ik probeer in principe op woensdag in Boven-Hardinxveld te zijn en hoop u dan te ontmoeten bij een pastoraalbezoek of ziekenbezoek.

Als u vragen hebt of opmerkingen of u wilt mij spreken, dan kunt u mij bellen op 06-23748751. De meeste kans om me te bereiken heeft u op woensdag tussen 12.30 en 13.30 uur.

U mag mij ook e-mailen: martinpadmos@gmail.com.

Naar huis telefoneren mag ook. Ben ik niet aanwezig, spreek dan gerust iets in op het antwoordapparaat: 0180-511278.

Als er haast bij is, dan kunt u het beste mijn mobiel proberen. We hopen u snel te kunnen ontmoeten om kennis met elkaar te maken. Ik zie daar met veel liefde en enthousiasme naar uit!!

Martin Padmos, Heemraadhof 37, 2922 CK, Krimpen aan den IJssel, 0180-511278, 06-23748751 of martinpadmos@gmail.com

padmos