Kerkdiensten vanaf zondag 27 februari

Vanaf 25 februari gaat ‘het land weer open’, zoals minister Ernst Kuipers afgelopen week tijdens de persconferentie bekend maakte.

Wat is het fijn dat dit ook voor ons als gemeente betekent dat we de zondagse diensten weer kunnen vormgeven zoals ze lang geleden waren.

Dit betekent het volgende voor de diensten vanaf zondag 27 februari:

–     Aanmelden is niet meer nodig; u/jij bent van harte welkom.

–     Er hoeft geen 1,5 meter afstand meer gehouden te worden.
Mensen die dat wel nog graag willen, mogen zich uiteraard vrij voelen om ruimte te nemen.

–     Alle liederen mogen meegezongen worden.

–     Er is weer kindernevendienst volgens de indeling van voorheen; op de weekbrief staat welke groepen aan de beurt zijn.

–     De kinderen bij de kinderoppas mogen tijdens het collectemoment worden opgehaald.
Tijdens dat moment wordt wel de informatie van GIVT gebeamd, maar zal de collectezak nog niet rondgaan: bij de uitgang staan de diakenen met de collectezak.

–     De weekbrief en liturgie worden op zaterdag per mail aan alle gemeenteleden gestuurd. Een uitgewerkte liturgie is dus digitaal beschikbaar. We verzoeken iedereen die naar de kerk komt om een eigen liedboek mee te nemen, zodat u/jij de liederen uit het liedboek (die niet gebeamd worden) ook kunt meezingen.

–     Tot slot zijn we ontzettend dankbaar voor de digitale middelen die we hebben (en de mensen die deze bedienen!). Het blijft gewoon mogelijk om de diensten thuis mee te kijken en vieren.

We vinden het heel fijn dat ontmoeting weer mogelijk is. Dat betekent dat we u/jou graag na de dienst de gelegenheid geven om een kop koffie/thee te drinken en (na) te praten.

We hopen elkaar snel weer te zien!

Hartelijke groet,

De kerkenraad