Kerkapp

GK Boven-H’veld heeft nu een eigen app!

In deze tijd waarin de mobiele telefoon niet meer weg te denken is en voor steeds meer zaken wordt gebruikt, biedt het ook nieuwe mogelijkheden om als kerk aanwezig te zijn bij mensen. Met name gericht op onze gemeenteleden en op de versterking van onze gemeenschap. Ook wordt deze app gebruikt om te collecteren en zal Givt gaan verdwijnen.

De GK Boven-H’veld-app biedt dus veel aanvullende mogelijkheden. Met de nadruk op ‘aanvullend’: ook de bestaande manieren van contact en communicatie zullen een plaats houden; denk aan De Wegwijzer, de Weekbrief, deze website, het bakkie koffie bij iemand op bezoek en andere vormen van communicatie. Bekijk hieronder een uitgebreide instructie.

Snel aan de slag? inloggen in de app
Of bekijk hier de instructie-video met een overzicht van alle mogelijkheden van de GK Boven-Hardinxveld-app.
Lees hier ook de Veel gestelde vragen over de kerkapp.

Aanmelden – alleen voor leden van Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld
Vanwege privacy is onze kerkapp alleen toegankelijk voor leden  van onze kerk. Informatie over hoe je lid kunt worden van de kerk vind je hier.
Nadat je de app hebt gedownload op je telefoon of tablet, moet je je aanmelden met je naam en email-adres. Gebruik hiervoor je eigen voor- en achternaam en je persoonlijke mailadres, de app is helemaal gepersonaliseerd. Het is fijn als je een foto kiest waarop je goed herkenbaar bent. Zo leren we namen bij de gezichten in onze gemeente kennen. Na aanmelden wordt er gecontroleerd of je lid bent van onze kerk, omdat de app alleen gebruikt kan worden door leden van de Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld. Je krijgt een berichtje als de goedkeuring is gedaan en je kunt de app gaan verkennen!

Dit kun je met de app
Via de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collecte doelen, de agenda bekijken, berichten plaatsen of iemand opzoeken in de digitale gemeentegids!

Heb je vragen over de kerkapp, of wil je graag meehelpen met uitleg van de installatie en het gebruik, neem dan contact met een van ons op!

André Schild, Mark aan de Wiel, Kevin Snijders en Iemke de Boon
communicatie.gkbh@gmail.com