Kerk- School- Gezinsdienst: “Niemand is als jij”

Kerk- School- Gezinsdienst: “Niemand is als jij”

 

Zondag 30 januari is er weer een Kerk- School- Gezinsdienst met het thema: “Niemand is als jij”. Gelukkig mogen er ook weer kinderen in de kerk komen! Schrijf je in voor de kerkdienst via de website of viermee.gkbh@gmail.com. Helaas hebben we te maken met corona maatregelen. We vragen om met max. 1 volwassene per gezin in te schrijven zodat er zoveel mogelijk kinderen de dienst in de kerk kunnen meebeleven. Uiteraard is de dienst ook via de livestream te volgen.

===

De collecte deze dienst is voor: Stichting Chris

Dit doel kiezen we, omdat stichting Chris er voor iedereen is, hoe je ook bent. Niemand is als jij, je mag er zijn en altijd welkom voor een luisterend oor bij stichting Chris. Bij ‘Chris, wat er ook is!’ bieden zij kinderen en jongeren een anoniem luisterend oor via chat, mail & telefoon. Ze bieden sociaal- emotionele weerbaarheidstrainingen met thema’s als: zelfbeeld, seksualiteit, media, grenzen en risicogedrag.

Daarnaast zijn ze het kenniscentrum op het gebied van jeugdpastoraat.
===

Walk trough

Natuurlijk versieren we de kerk mooi met de werkjes die op school gemaakt zijn. Als je in de kerk ben kan je na de dienst de werkjes bekijken. Als je de dienst online volgt dan kan je na afloop van de dienst naar de kerk komen om de werkjes te bekijken. De kerk is tot 11:30 open om alle kunstwerken te bekijken. Natuurlijk hebben we voor alle kinderen die komen kijken een lekkere verrassing!

===
Op school wordt er aandacht aan het thema; “Niemand is als jij” besteed maar ook thuis kan je hier over lezen.

Leesrooster voor thuis:

Maandag:       De schepping dag 1 tot en met 4, Genesis 1 : 1 – 20

Dinsdag:         De schepping dag 5 tot en met 7, Genesis 1 : 20 – 31, Genesis 2 : 1 – 32

Woensdag:     De schepping van de mens, Genesis 2: 4 – 25

Donderdag:     David wordt als koning gekozen, 1 Samuël 16

Vrijdag:           De verloren zoon, Lukas 15 : 11 – 32