Hongersnood in zuiden van Afrika – help mee!

Wie de afgelopen periode het nieuws gevolgd heeft, kan het niet ontgaan zijn dat er in het zuiden van Afrike een ernstige hongersnood is. Afgelopen week ook hebben verschillende nieuwssites, waaronder NOS.nl en RTLNieuws.nl, bericht over deze verschrikkelijke situatie. Ongeveer 29 miljoen mensen in het zuiden van Afrika hebben niet genoeg te eten. Mislukte oogsten, honger, ziekte en zelfs sterfte zijn daar helaas meer regel dan uitzondering. Iedereen is het er wel over eens dat dit niet langer zo kan en dat er iets gedaan moet worden.

Ook de jongeren van FreeStyle willen graag strijden tegen de honger. Dit doen zij door vierentwintig uur lang niets te eten en alleen water/thee zonder suiker te drinken. Om zoveel mogelijk geld op te halen zijn er in en rondom de kerk diverse activiteiten op zaterdag 20 februari 2016 en worden er sponsoren gezocht. Zij kunnen dit allemaal niet zonder u en uw hulp is hierbij hard nodig.

U kunt helpen door de activiteiten te bezoeken of door een (eenmalige) donatie te doen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.pknbovenhardinxveld.nl/zip-your-lip. Zonder u kunnen wij dit niet en wij willen u dan ook oproepen om de jongeren zoveel mogelijk te steunen. En vergeet niet: elke euro telt!

hongersnood