God hoort je overal

Op biddag, woensdag 11 maart is er om 9.30 een zoals gewoonlijk een kinderdienst in onze kerk. Dit jaar is er een theatervoorstelling speciaal voor kinderen van 4-12 jaar. Deze voorstelling duurt ongeveer een uur.

De organisatie van de diensten op bid- en dankdag, Marga Versluis, Tineke Timmer en Nienke Ris hebben de bekende artiest Matthijs Vlaardingerbroek uit Den Haag weten te boeken. Hij is verhalenverteller, buikspreker en goochelaar en geeft in het dagelijks leven samen met zijn vrouw

Lindsey leiding aan de missionaire wijkgemeente ‘In de Praktijk’ in Den Haag en het werk van Urban Expression in Nederland. Omdat zij geen inkomen uit hun missionaire werk hebben, gebruiken ze de inkomsten van de kindervoorstellingen voor hun levensonderhoud en het ondersteunen van dit werk.

Zijn voorstelling is leuk, mooi, interactief en bevat tegelijkertijd een krachtige boodschap. Er is dus voor iedereen iets te beleven van het mooie verhaal dat hij te vertellen heeft. Het thema van deze voorstelling is: ‘God hoort je overal’, een thema dat door de organisatie speciaal uitgekozen is voor deze biddag.

Matthijs speelt per jaar zo’n tweehonderd voorstellingen op scholen, in kerkdiensten, op conferenties en in vakantiebijbelweken. En op 11 maart dus bij ons in Boven-Hardinxveld. Aan het einde van deze voorstelling zal er gecollecteerd worden voor een goed doel. Belangstellenden van alle leeftijden zijn van harte welkom!

Kinderdienst Biddag