Gemeenteweekend
Na jullie enthousiaste reacties op onze enquête over een gemeenteweekend zijn wij even enthousiast verder gegaan met het concreter uitwerken van de plannen.
En inmiddels kunnen we jullie vertellen dat we een datum geprikt en een locatie geboekt hebben!

Wanneer en waar?
Van vrijdag 28 september t/m zondag 30 september 2018 brengen we een weekend met elkaar door in De Stoofpolder in Bruinisse.
De Stoofpolder is een prachtige locatie met veel aparte ruimtes en een mooi recreatieveld. De slaapruimtes zijn verdeeld in 2-, 4- en 6-persoons kamers.
Ben je nieuwsgierig? Kijk dan even op www.destoofpolder.nl!

Programma
Details over de invulling van het weekend volgen op een later moment. We kunnen wel alvast vertellen dat we jullie vrijdag aan het eind van de middag/begin van de avond bij De Stoofpolder verwachten en dat we zondag halverwege de middag weer hopen te ‘landen’ in Boven-Hardinxveld. Het weekendprogramma zal zowel uit ontspannende als serieuze activiteiten bestaan.

Deelnemen?
Om de locatie definitief te reserveren, moeten we natuurlijk weten op hoeveel gemeenteleden we kunnen rekenen. Daarom vragen we jullie om je op te geven.
Dit kan tot uiterlijk 16 februari a.s.
Opgave kan via onderstaand formulier. Graag voor ieder gezinslid dat mee gaat een formulier invullen. Voor kinderen volstaat het om alleen de naam en leeftijd in te vullen.

Kosten en betaling
Kinderen t/m 2 jaar: € 10,00
Kinderen van 3 t/m 12 jaar: € 40,00
Kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen: € 50,00

Als we de locatie reserveren, moeten we ook betalen. Daarom vragen we je om vóór 1 maart het bedrag dat op jou(w gezin) van toepassing is over te maken op:
Rekeningnummer: NL58 RABO 0325042616 t.n.v. Geref. Kerk Boven-Hardinxveld o.v.v. naam (gezin) + gemeenteweekend
Na betaling is je opgave definitief!

Vragen of ideeën?
Als je vragen over het weekend hebt of ideeën die je graag met ons deelt, neem dan vooral contact op; we horen ze graag!
Wij hebben er zin in en kijken uit naar jullie opgave!

Hartelijke groet,
Jaco de Boon 
Marjan den Breejen
Marjorie van den Heuvel

We zouden het erg jammer vinden als de kosten van het weekend een reden zijn voor gemeenteleden om niet mee te gaan. Als dit het geval is, zoeken we graag samen naar een oplossing. Je kunt hierover contact opnemen met Marjan den Breejen.

 

[sform]5[/sform]