Gemeenteweekend

Na het succes van het gemeenteweekend in 2018 gaan we dit jaar ‘in de herhaling’: van 9 t/m 11 oktober 2020 is er weer een gemeenteweekend gepland.

Waar?
Dit jaar gaan we naar Natuurvriendenhuis De Bosbeek. Ben je nieuwgierig naar de locatie? Kijk dan op https://bosbeek.nivon.nl. Het huis is te vinden in de prachtige bosrijke omgeving van Bennekom en beschikt over twee keuken, drie zalen en een mooie speelkelder voor de kinderen. Er zijn 2- en 4-persoonsslaapkamers (sommige met een tussendeur, voor de gezinnen met kleine kinderen). Enige nadeel? Er zijn ‘maar’ 99 bedden. Dus: wacht niet te lang met inschrijven als je er zeker van bent dat je meewilt!!
Opgeven kan onderaan deze pagina, let hierbij op dat elke deelnemer per gezin apart opgegeven moet worden.

Programma
Details over de invulling van het weekend volgen later. We verwachten jullie in elk geval op vrijdag aan het eind van de middag/begin van de avond bij de Bosbeek en hopen zondag halverwege de middag weer terug te zijn in Boven-Hardinxveld. Net als de vorige keer zullen we ook dit jaar een beroep doen op jullie creativiteit als het gaat om de invulling van zowel de ontspannende als serieuze activiteiten. Op in het inschrijfformulier kun je aangeven voor welke onderdelen je je zou willen inzetten.

Kosten en betaling*
De kosten van het gemeenteweekend zijn:
Kinderen t/m 2 jaar : € 10,00
Kinderen van 3 t/m 5 jaar : € 25,00
Kinderen van 6 t/m 15 jaar : € 40,00
Kinderen vanaf 16 jaar / volwassenen : € 55,00

Je kunt het bedrag overmaken naar NL58 RABO 0325042616 t.n.v. Geref. Kerk BovenHardinxveld, o.v.v. naam, adres en ‘gemeenteweekend’. Pas na betaling is je opgave definitief!

* We zouden het erg jammer vinden als de kosten van het weekend een reden zijn voor gemeenteleden om niet mee te gaan. Als dit het geval is, zoeken we graag samen naar een oplossing. Je kunt hierover contact opnemen met Marjan den Breejen.

Gemeenteweekend

    Graag minimaal 2 taken aankruisen