Even voorstellen…

Tijdens de Pinksterdienst op 24 mei 2015 hebben de ouderlingen Adrie Kunst en Margonda de Ruiter afscheid genomen van hun ambt.
Hun plaats wordt ingenomen door Anne Both en Jaromir van Gelder. Zij stellen zichzelf kort voor.

Anne BothAnne Both
Ik woon samen met Corrie zo’n 40 jaar in Boven-Hardinxveld. Ik ben vader van Mirjam en Bram, opa van Jens en Noud.

Ik was behoorlijk verrast met het verzoek om ouderling te worden. De vragen: kan ik dit wel en is dit niet te vroeg, ben nog maar net lid van deze gemeente, hebben me best bezig gehouden.

Wat is er nog meer te vertellen? Ik werk als calculator meet- en regeltechniek. 10 jaar mocht ik de Bijbelverhalen doorgeven aan jonge kinderen, daarna ben ik diaken geweest.

Graag wil ik mij ook inzetten voor u en de gemeente.

Jaromir van Gelder

Jaromir van GelderMijn naam is Jaromir van Gelder, 38 jaar en inmiddels al weer 15 jaar getrouwd met Ingrid. Samen hebben we twee kinderen Iris (10) en Stijn (7 jaar).

We zijn net verhuisd en wonen sinds 14 mei ’15 in ons nieuwe huis (wel gewoon in Boven-Hardinxveld hoor..).

Sinds mijn 16e werk ik bij Loodgietersbedrijf Simon in Sliedrecht waar ik als monteur ben begonnen en waar ik de laatste jaren werkzaam ben als projectleider en directeur.

In onze gemeente ben ik een aantal jaren actief geweest als kamp, Rock Solid en catechisatie leiding, hiervoor is nu dus het ambt van ouderling in de plaats gekomen.

Als ouderling bezoekpastoraat hoop ik naar u te kunnen luisteren, te praten over het geloof en een stukje met u mee te lopen in het leven van alledag.

Ik heb er veel zin in en hoop u op welke manier dan ook te ontmoeten.