Even voorstellen… de nieuwe kerkenraadsleden

Tijdens de morgendienst van Pinksteren namen wij afscheid van twee kerkenraadsleden en werden twee nieuwe kerkenraadsleden bevestigd.
Miranda Damen volgt Corry van Wijngaarden op als diaken en Esther Fijnekam volgt Annelies Kamsteeg op als ouderling basispastoraat.
Zij stellen zich aan u voor.

Miranda Dame – Diaken
De meesten van u zullen mij wel van gezicht kennen, maar in het onderstaande stukje wil ik me verder aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Miranda Dame, 43 jaar en getrouwd met Wout. Samen hebben we twee kinderen Jorian (17) en Laura (13).mirandadame

Ik werk parttime als secretaresse en ben een bezige bij. Sinds een jaar of 4 wonen we aan de Rivierdijk en er is altijd wel wat in en om het huis te doen. Verder wandel ik graag of geniet lekker met een boek en een kopje koffie in de tuin. Samen met mijn zus(je) Ingrid ben ik twee jaar geleden aan de lange afstandswandeling van het Pieterpad begonnen en doen we elk jaar een aantal etappes. Erg leuk om te doen en te zien hoe mooi Nederland eigenlijk is.

Toen begin dit jaar een oproep werd gedaan voor nieuwe ambtsdragers, dacht ik er niet direct over na of dit iets voor mij zou zijn. Als redactielid werk ik al jaren met veel plezier mee aan het maken van de Wegwijzer. Op die manier vond ik het fijn om een steentje bij te dragen aan het gemeente zijn.

Inmiddels ben ik Corry van Wijngaarden opgevolgd als diaken. Zij wist mij enthousiast te vertellen hoe zij de afgelopen jaren dit dankbare werk mocht doen. Graag hoop ik me de komende tijd met hetzelfde enthousiasme in te zetten en te kunnen helpen en zijn waar dat nodig is.

Hartelijke groet, Miranda Dame 

Esther Fijnekam – Ouderling Basispastoraat
image1Ik ben Esther Fijnekam, getrouwd met Leon en moeder van Levi (7) en Sara (5). Ik ben 34 jaar jong en woon nu 12 jaar in BovenHardinxveld. Ik ben werkzaam als projectleider/beleidsadviseur bij de Facilitaire Dienst in een ziekenhuis in Rotterdam.

Binnen onze kerk ben ik actief geweest bij de club, oppas, het meeschrijven van het beleidsplan, ontwikkelen van het vrijwilligersbeleid en ook als vrijwilligerscoördinator. Toen ons nieuwe huis aan de Lijnbaan klaar was, wilde ik graag weer iets voor de kerk gaan doen. Dus toen in de Wegwijzer stond dat er vacatures kwamen binnen de kerkenraad, heb ik contact gelegd met Annelies Kamsteeg om te vragen wat de functie van ouderling-basispastoraat nu eigenlijk inhoudt.

Samen met het team van Omzien hoop ik mensen bij elkaar te brengen om met elkaar te spreken over wat jullie bezig houdt en te praten over welke rol het geloof daarin een rol speelt. Ik heb er veel zin om op deze manier een stukje met u op te lopen in het leven van alledag.

 
Bent u benieuwd wie er nog meer in onze kerkenraad zit? Kijk dan op de speciale pagina van de kerkenraad!