Erwtensoepactie

Naar aanleiding van de succesvolle soep verkoopactie in 2019, is besloten om de ze ook dit jaar weer te organiseren. De erwtensoep met rookworst, de goed gevulde bruine bonen-en tomatensoep zijn van goede kwaliteit en smaken overheerlijk. De handzame luchtdicht  verpakte ‘soepworsten’ zijn in de koelkast vijf weken en in vriezer zelfs drie maanden houdbaar. De opbrengst van deze verkoopactie is bestemd voor het nieuwe bijgebouw.

HOE?
We nodigen u uit om zelf via een intekenlijst zoveel mogelijk soep te ‘verkopen’, hetzij in de familie- en/of vriendenkring, hetzij op de werkvloer.

Er is een bestellijst (Excel of PDF) te downloaden via de website www.pknbovenhardinveld.nl of op te vragen via snertactie@gmail.com. De verschuldigde bedragen worden door de ‘verkoper’ zelf geïnd en vervolgens aan het organisatie comité overgemaakt; contante afdracht mag natuurlijk ook.

UITLEVERING SOEP!
Het uitlevermoment voor de bestellingen is woensdag 11 november 2020. De bestellingen kunnen tussen 16.00–21.00 uur worden afgehaald bij fam. Eijkelenboom, Albert Cuypstraat 19. U/jij draagt daarna zelf zorg voor de levering aan de personen die bij u/jou besteld hebben. De grotere bestellingen

voor bijvoorbeeld bedrijven zullen die dag worden bezorgd bij het vestigingsadres van het betreffende bedrijf, zodat deze door u/jou dezelfde dag kan worden afgegeven bij de collega’s.

BESTELLIJSTEN
De ingevulde bestellijsten dienen uiterlijk zaterdag 7 november te worden gemaild naar snertactie@gmail.com. De bestellijst kan ook worden afgegeven bij Albert Cuypstraat 19. U/jij ontvangt een ontvangstbevestiging met leverings-en betaalinformatie.

VRAGEN?
U kunt ze stellen aan Gerda Eijkelenboom via 06-51759379 | snertactie@gmail.com.
WIJ HOPEN OP EEN MOOIE ACTIE MET VEEL BESTELLINGEN!