Herinnering: Vrijwilligersenquête

vrijwilligersgevraagdBeste gemeenteleden.

In de Wegwijzer van februari is een verwijzing te vinden naar de vrijwilligersenquête. Om een goed beeld te kunnen krijgen wie we als gemeente kunnen vragen voor bepaalde taken, functies of eenmalige klussen is het van groot belang dat u de enquête uiterlijk 28 februari 2015 inlevert of instuurt.

De takenlijst is, zoals vermeld in de Wegwijzer, te vinden op deze website. Door hier te klikken kunt u de takenlijst bekijken. In deze takenlijst is te vinden hoeveel tijd de taken en functies gemiddeld kosten, hoe vaak er vergaderd wordt en over welke kwaliteiten u dient te bezitten.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn er verschillende mogelijkheden om de vrijwilligersenquête in te vullen. U kunt het formulier, zoals meegezonden bij de Wegwijzer, invullen en retour sturen. Ook kunt u de bijlage uit het e-mailbericht zelf uitprinten en invullen. Wellicht de meest eenvoudige optie is om het online formulier in te vullen voor 28 februari 2015. Dit kunt u doen door onderaan deze pagina op ‘Ga naar de vrijwilligersenquête’ te klikken.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Willie Verschoor (willieverschoorhoogendoorn@gmail.com / 06-11066377) of een e-mail sturen naar communicatie.gkbh@gmail.com. Wij zien uw reactie graag tegemoet en bedanken u alvast voor de genomen moeite!

Ga naar de vrijwilligersenquête