Boxing night – 21 april

Vrijdag 21 april verwelkomen we Joop Gottmers in ons dorp. Joop is een voormalig bokskampioen en drugscrimineel en gebruikt zijn leven nu om getuige te zijn van Gods liefde. Na zijn wonderlijke bekering heeft Joop zijn leven toegewijd aan preventie en voorlichting op het gebied van drugs en criminaliteit, met name aan jongeren. We zijn blij dat Joop naar ons toe komt en denken dat zijn bijzondere verhaal voor iedereen waardevol is. 

Het programma voor 21 april:

  • Vanaf 16.00 geeft Joop een kickboksclinic aan de jeugd (12-18 jaar) in sporthal Het Dok. Ze mogen hierbij gerust een vriend of vriendin meenemen. Na de clinic eten we met de jeugd. Joop zal hierbij zijn verhaal vertellen en in gesprek gaan met de jeugd; aanmelden hiervoor is noodzakelijk bij Jochem of Ruud. De kosten voor clinic en eten bedragen € 5,- per persoon; hiervoor zal een Tikkie worden verstuurd. 
  • Vanaf 20.00 uur zal Joop in onze kerk zijn getuigenis geven. Hierbij is iedereen welkom en de toegang is gratis. We zullen de avond afsluiten met een hapje en een drankje. Er is ook de mogelijkheid om het boek van Joop (getiteld: Knock Out)  te kopen voor € 15,-. Voor de onkosten zal er een fooienpot staan (met QR-code).