Bespaar uzelf heel veel werk, koop oliebollen van de kerk!

Wilt u de jaarwisseling rustig doorkomen en zich niet hoeven te haasten? U kunt uzelf heel veel werk besparen door oliebollen en appelbeignets van de kerk te kopen. Hiermee heeft u niet enkel een goede en lekkere oliebol of appelbeignet, maar steunt u ook een goed doel. Zo is er vorig jaar een mooi geldbedrag gegaan naar het jeugdwerk van de Gereformeerde Kerk te Boven-Hardinxveld en naar het Blokhuis van Syndion aan de Sluisweg in Hardinxveld-Giessendam. Dit jaar steunt u met uw aankoop het lokaal vluchtelingenwerk en de verbouwing van het bijgebouw van onze kerk.

U heeft al een zak van 8 oliebollen voor slechts € 5,00. Een zak van 4 appelbeignets koopt u ook voor slechts € 5,00.

Hoe komt u aan de oliebollen en appelbeignets?

U kunt op verschillende manieren aan oliebollen komen. Zo kunt u deze kopen als onze verkopers op 30 december 2015 vanaf 10.00 uur aan uw voordeur staan. Bent u niet thuis of heeft u onze bezorgers net gemist? Dan kunt u ook oliebollen kopen bij de speciale kraam die op 30 december 2015 van 14.00 uur tot 20.00 uur bij de kerk staat. Let op: op deze dag zijn geen appelbeignets te koop, deze worden enkel op 31 december 2015 gebakken en bezorgd.

Een nog eenvoudigere optie is als u de oliebollen en appelbeignets online bestelt. Onze bezorgers zullen deze dan op 31 december 2015 tussen 10.00 en 13.00 uur gratis bij u bezorgen*. U kunt een bestelling plaatsen door naar deze pagina te gaan. Als uw bestelling geplaatst is, krijgt u automatisch een bevestiging.

Het online bestellen van oliebollen is mogelijk tot 30 december 2015, 20.00 uur. Daarna kunt u tot 31 december 2015, 10.00 uur nog een telefonische bestelling plaatsen door te bellen met de Familie de Groot via 0184-614959.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet!
Bij vragen over uw bestelling kunt u een e-mail sturen naar oliebollenvandekerk@gmail.com.

* De gratis bezorging vindt plaats in Boven-Hardinxveld, Beneden-Hardinxveld, Giessenburg, Giessen-Oudekerk en Schelluinen. Buiten dit gebied is het mogelijk om de bestelling, in overleg, af te halen.

 

oliebollen