Aanstaande zaterdag: Zip Your Lip. Lees hier alle informatie!

Aankomende zaterdag, 20 februari, zal er in onze kerk weer de actie Zip Your Lip worden gehouden. 20 jongeren eten 24 uur lang niets in de strijd tegen honger. Tijdens de actie zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Hieronder kunt u lezen wat er allemaal te beleven is.

Flessen inzamelen
Nadat de actie om 11.00 uur begonnen is, zullen enkele jongeren in het dorp lege statiegeldflessen op gaan halen. Als u nog statiegeldflessen heeft liggen en u wilt deze doneren aan de actie, dan kunt u deze meegeven aan de jongeren. Zijn de jongeren niet bij u aan de deur geweest? Dan kunt u de flessen de hele actie lang inleveren bij het kerkgebouw aan de Jan Steenstraat 5.

Carwash
Vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur is het parkeerterrein achter het kerkgebouw tijdelijk in gebruik als carwash, waar u met uw vieze auto heen kunt gaan en met een glimmende auto weer weg kunt. Voor slechts € 10,00 is uw auto weer als nieuw. Natuurlijk kan ook de binnenkant van uw auto weer mooi gemaakt worden, voor slechts € 5,00 wordt uw auto goed gestofzuigd. Is uw auto hard toe aan een goede schoonmaakbeurt? Stel deze dan uit tot aanstaande zaterdag en u bent weer verzekerd van een glimmende en schone auto. Tijdens het wachten kunt u genieten van een heerlijke warme drank in onze coffeecorner.flyer

Kindermiddag
Op het moment dat u uw auto laat wassen kunt u uw (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, buurkinderen in het kerkgebouw workshops laten volgen van 14.00 uur tot 17.00 uur. Deze workshops kosten slechts € 5,00 (inclusief materialen) en zijn zeker het bezoeken waard. De meisjes kunnen een armband/ketting maken en voor de jongens is er ook een coole activiteit. Ook kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen, volledig gesponsord door Jumping Joe. Al met al een middag waarop de kinderen zich absoluut niet zullen vervelen!

Bingo
Na de carwash en de workshops gaan de jongeren hard aan de slag om alles voor de bingo klaar te zetten. Deze bingo zal beginnen om 20.00 uur. Kaarten kosten slechts € 2,00 per stuk en een boekje met vijf kaarten kost € 10,00. Met elke kaart zullen minimaal drie ronden gespeeld worden. De prijzen die u kunt winnen zijn zeker de moeite waard om deze bingo te bezoeken. Dat het gezellig gaat worden staat al vast, gelet op de reacties van de bezoekers van vorig jaar.

Giften
Kunt u niet deelnemen aan één van deze activiteiten of heeft u daar geen zin in? U kunt de actie ook steunen door het doen van giften. Dit kan vooraf (en tijdens de actie) via internet. Tijdens de actie kunt u ook uw contante giften doneren in de speciaal daarvoor bestemde bakken.

Livestream
Tijdens de actie zal er vierentwintig uur lang een livestream zijn. U kunt op deze website een verwijzing naar deze livestream vinden. Zo kunt u de activiteiten van de jongeren vierentwintig uur lang volgen en thuis meebeleven.

Kerkdienst als afsluiting
Op zondagmorgen 21 februari om 9.30 uur zal de actie afgesloten worden met een kerkdienst, georganiseerd door de jongeren van de actie. Tijdens de dienst zal de voorlopige eindstand bekend gemaakt worden en er zal een speciale collecte gehouden worden voor de actie. Iedereen is van harte welkom om deze dienst te bezoeken.

De deelnemers
Hieronder kunt u nog een film bekijken waarin (enkele van) de deelnemers vertellen waarom zij meedoen aan deze actie.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u kijken op onze speciale actiepagina.

Graag zien wij u tijdens de activiteiten of hopen wij op uw steun op welke wijze dan ook! Samen strijden wij tegen honger! Elke euro telt!