Gemeenteleden/gasten kunnen zich aanmelden voor het bijwonen van een kerkdienst. Hoe dit werkt, leest u onderaan deze pagina.

"*" geeft vereiste velden aan

Selecteer de datum
DD dash MM dash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  1. Het aanmelden vindt plaats in de week voorafgaand aan de zondag van betreffende kerkdienst. Vooruit reserveren is niet mogelijk. Aanmeldingen dienen uiterlijk vrijdag 18.00 uur te zijn gedaan.
  2. Met de aanmelding stemt de aanvrager in met de hieronder genoemde gezondheidsverklaring:
    Ik verklaar dat zowel ik als de huisgenoten die met mij meekomen op dit moment geen ziekteverschijnselen (verkoudheidsklachten, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest of verhoging) hebben. Als iemand binnen het gezelschap alsnog ziekteverschijnselen vertoont, zullen wij ons afmelden voor de dienst van a.s. zondag.
  3. Men ontvangt een bevestiging met instructies retour. Men kan op zondag dus niet met meer mensen aanwezig zijn bij de dienst dan het opgegeven en bevestigde aantal.
  4. Toegang wordt in principe verstrekt op basis van volgorde van ontvangst van de aanmelding.
  5. Indien de inschrijving voor de aangegeven kerkdienst volgeboekt is, wordt men op een wachtlijst geplaatst. Daarmee is men in principe voor de eerstvolgende zondag zeker van een reservering (overigens geheel vrijblijvend). Men ontvangt hierover nog een extra mail met de vraag of deze optie überhaupt genoteerd kan worden.
  6. Daarnaast zal ook geregistreerd worden hoe vaak eenieder zich aanmeldt, zodat op termijn iedereen gelijke kansen heeft op het bijwonen van een dienst (als men dus al een keer een dienst hebt bijgewoond en iemand anders nog niet, zal laatstgenoemde voorrang krijgen bij het toekennen van de plaatsen).
  7. Wanneer men onverwachts niet kan komen, is het niet mogelijk om iemand anders in zijn/haar plaats te laten komen; dit vanwege de verplichte registratie vooraf en de onmogelijkheid dit op korte termijn te wijzigen. Wijzigingen kunnen natuurlijk wel (bij voorkeur uiterlijk vrijdag 18.00 uur) doorgegeven worden. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Gerda Eijkelenboom, telefonisch/Whatsapp (06-51759379) of via email (viermee.gkbh@gmail.com). Zij coördineert de aanmeldingen voor de kerkdiensten.