24uur pannenkoeken 17-18 september

24 UUR PANNENKOEKEN BAKKEN 2.0
Na het succes van vorig jaar is besloten om in het startweekend op vrijdagochtend 17 september vanaf 10:00 uur af te trappen met 24 uur pannenkoeken bakken. Dit jaar staan er geen twee teams tegenover elkaar, maar is er één team van 6 personen gevormd om non-stop 24 uur pannenkoeken te bakken voor het goede doel. Dat levert een flinke stapel pannenkoeken op, die natuurlijk ook verkocht moet worden. De pannenkoeken kunnen worden besteld en afgehaald, maar er kan ook een tafel geboekt worden voor een periode van drie kwartier. Dit jaar staan er twee tafels en het is natuurlijk het doel om deze eettafels de hele dag en nacht te vullen met eters! Omdat we dit jaar vroeg beginnen, kunnen mensen ook een pancake met aardbeien en slagroom aan onze tafels bestellen. Dit gaat uiteraard samen met een lekkere bak koffie of thee.

HET TEAM
Het team bestaat dit jaar uit onze aanvoerder Ralph de Boon, senior bakker Wendy Krouwel, de altijd vrolijke en handige Ilona Meerkerk, rookie Agnes van der Stelt en chef verkoop Esther Bot. Het team wordt versterkt door coach Mark aan de Wiel, die met zijn ervaring van vorig jaar de bakkers optimaal weet voor te bereiden op de tweede editie 24 uur pannenkoeken bakken 2.0!

BESTELLEN EN RESERVEREN
Vanaf 23 augustus kunnen er bestellingen worden aangenomen en kunnen de tafels worden gereserveerd.

Bestellen ‘voor thuis’6 naturel pannenkoeken voor € 5,00
15 naturel pannenkoeken voor € 10,00
Pannenkoeken met spek of kaas€ 1,00 extra per stuk
Smulbox€ 5,00
Thuis bezorgen€ 1,00
Tafel ‘onbeperkt’ reserveren€ 7,50 per persoon → onbeperkt pannenkoeken eten !!
Tafel ‘pancake&koffie’ reserveren€ 5,00 per pancake met aardbeien en slagroom (inclusief koffie of thee)

 

De bestellingen en reserveringen lopen via Esther Bot | 06-16848481.

HET DOEL
Het doel van deze actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor ‘Huis3’ en voor onze kerk. De kerk is een welbekend doel voor iedereen. ‘Huis3’ is een keet in Hardinxveld-Giessendam waar drie
personen vanaf 24 juni t/m 1 juli 2022 verblijven om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF. Vanuit ‘Huis3’ worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook gaan zij diverse uitdagingen aan. Kijk voor meer informatie op www.huis3.nl.

Het 24 uur pannenkoekenbakken zal te volgen zijn via onze Facebook pagina en ook zal er via de nieuwsbrief worden gecommuniceerd.

Is het mogelijk om het succes van vorig jaar te evenaren???

Peuter en Kleuterdienst 2021