24 UUR PANNENKOEKEN BAKKEN VOOR HET GOEDE DOEL!

DOEL!

Zoals u in de Wegwijzer heeft kunnen lezen vindt er op 18-19 september een pannenkoekenactie plaats. Er worden door twee teams tegelijk 24 uur lang pannenkoeken gebakken. De pannenkoeken zijn te bestellen én er kan een plaatsje worden gereserveerd aan één van beide eettafels, gedurende de 24 uur. Er wordt gebakken op het terrein van de kerk, hier zullen de eettafels ook staan opgesteld.

Team 1                         Team 2
André Schild               Miranda Rijnhout
Frans de Bruin            Esther Bot
Mark aan de Wiel       Erwin Bot

Beide teams voeren campagne om zoveel mogelijk pannenkoeken te verkopen. Vanaf 1 september kunnen er bestellingen worden aangenomen en kunnen de beide eettafels worden gereserveerd (met inachtneming van de richtlijnen van de RIVM). De strijd tussen beide teams is dus inmiddels losgebarsten. Bij wie worden de meeste pannenkoeken besteld en wie weet het meeste geld op te
halen?

De pannenkoeken kunnen worden besteld via Mark (06-55376006) en Esther (06-16848481). Via hen zijn ook de tafels te reserveren. Wees er snel bij, want vol = vol.

Mocht u overigens allergisch zijn voor pannenkoeken en op een andere manier willen bijdragen, dan kunt u dit hieronder doen. Overigens zal tijdens de dienst van 13 september a.s. een extra collecte wordt gehouden voor het gekozen doel.

Doe een donatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HET DOEL

Het doel van deze actie is zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting Armoedefonds en voor de kerk. De kerk is een welbekend doel voor iedereen. Stichting Armoedefonds is wellicht wat minder bekend. Mensen met financiële zorgen zijn ontzettend kwetsbaar in deze onzekere tijd. Zij hebben geen buffer om op terug te vallen, en soms ook geen vrienden of familie die kunnen helpen. Stichting Armoedefonds steunt lokale initiatieven en organisaties om deze mensen te helpen.

Deze campagne zal te volgen zijn via de Facebook pagina van de kerk, maar spreek ook gerust één van de deelnemers aan.